100% elektrisch

MG MARVEL R

Nu vanaf € 39.999

Geldig op alle stockwagens

402 km autonomie
WLTP-waarden
AWD
tri-motor
MG iSMART
connectiviteitssysteem
288 pk
1,8 s / 0-50 km/u
NL Patch Star Deals LOGO RVB 1

Ons nieuwe model, de MG MARVEL R Electric, is een ruime, luxueuze en compacte SUV. Het boegbeeld van onze tweede generatie 100% elektrische auto's is gemaakt voor Europese automobilisten die design, luxe en prestaties waarderen.

Met een vloeiend, sportief design combineert de MG MARVEL R Electric een royaal interieur met een futuristisch exterieur. En dankzij de hoogste veiligheidsklasse, geen uitstoot en het uitzonderlijke rijbereik, heeft u ook nog eens een elektrische auto die anders is dan alle andere. Welkom aan boord.

Prestaties
Evenwichtig vermogen

De indrukwekkende acceleratie is niet het enige hoogtepunt van de MG MARVEL R. Dankzij het op sportiviteit gerichte ontwerp en de uitzonderlijke stabiliteit van het chassis biedt dit model ook nog eens veel rijgenot.

Marvel r performance image 2

AWD-tri-motor

Met drie elektromotoren en een gecombineerd vermogen van 288 pk en 665 Nm accelereert de MG MARVEL R van 0 naar 100 km/u in slechts 4,9 seconden. Tel hier nog eens de Sport+-modus en Wintermodus bij, en u bent helemaal klaar voor een geweldige rit.

Marvel r performance image 3

iBooster

iBooster kan de remprestaties in verschillende situaties garanderen met een betere reactiesnelheid. Hierdoor kan ook de rijervaring worden verbeterd met verschillende pedaalinstellingen.

Marvel r performance image 4

Sportief chassis

Het volledige chassis is gekalibreerd door het Duitse engineeringteam. Het onderframe is gemaakt van een aluminium legering die het gewicht maximaal terugdringt en zowel de besturing als het comfort verbetert. De 50:50-verdeling tussen voor- en achteras biedt de perfecte basis voor een gezonde dosis onversneden rijplezier.

Bereik
Rijden met vertrouwen

Voor de MG MARVEL R is alleen de meest geavanceerde EV-technologie gebruikt om een maximale actieradius en maximale prestaties te kunnen leveren.

402 km
WLTP-bereik
34% hogere energiedensiteit
Grote module accucelpakket
Haarpin-motor met tweetraps-transmissie
Efficiënt rijden
Marvel r range image 1
image

Grote module batterijpakket

De MG MARVEL R maakt gebruik van een celpakketoplossing met een grote module die zowel de energiedichtheid als het gewicht verbetert, en u daardoor een grotere actieradius biedt.

image
image
image

Elektromotoren

Alle elektromotoren op de MG MARVEL R maken gebruik van haarspin-wikkelingstechnologie, die efficiënter is dan de traditionele methode. De twee motoren achterin werken afzonderlijk om te zorgen voor maximale tractie en efficiëntie.

image
image

Opladen

Naast de verbeterde accucapaciteit is ook de laadcapaciteit verbeterd. Een driefasige geïntegreerde lader van 11 kW ondersteunt sneller opladen met wisselstroom en de maximale laadsnelheid van 90 kW zorgt ervoor dat de accu in ongeveer 40 minuten tot 80% kan worden opgeladen.

image

Tweetraps-transmissie

De motor op de achteras wordt gekoppeld aan een transmissie met twee versnellingen. Hierdoor kan de transmissie bij hogere snelheden naar een tweede versnelling schakelen om de energie-efficiëntie te verbeteren.

image

Airco met warmtepomp

In vergelijking met een conventionele airconditioning met een positieve temperatuurcoëfficiënt (PTC) , kan de warmtepomp de energie-efficiëntie met wel 50% verbeteren, waardoor u tijdens het winterseizoen met een warm gevoel in de auto kunt rijden.

image

Veiligheid
Uitgebreide zorg

Er zijn nieuwe voorzieningen toegevoegd aan de MG MARVEL R om de veiligheid van zowel de bestuurder als de passagiers te kunnen verzekeren.

360°

accubescherming

Robuuste

structuur

MG Pilot

L2 gedeeltelijk autonoom rijden

image

Accuveiligheid

Het volledige accupakket heeft strikte veiligheidstesten ondergaan. Na verschillende inslagen vanuit elke hoek werkt het pakket de hoge spanning binnen enkele milliseconden weg. Zo is de veiligheid van de accu gegarandeerd en wordt het risico op brand voorkomen.

image

Top carrosseriestructuur

De carrosseriestructuur is een van de meest robuuste ter wereld, ondanks de lichtgewicht architectuur. Door het gebruik van extra thermisch gevormd staal, een aluminium legering en andere samengestelde materialen zijn zowel de botsbestendigheid als de koetswerkstijfheid gegarandeerd.

Actieve beveiliging

De MG Pilot in de MG MARVEL R is uitgerust met de nieuwste voorzieningen: AV (Aanhouden vluchtstrook) en WSS (Waarschuwingssysteem bij slaperigheid). Samen met de nieuwste hardware kunnen deze functies ongevallen voorkomen en gedeeltelijk autonoom rijden realiseren.

image
image

Passieve beveiliging

Soms kunnen ongelukken niet worden vermeden, maar dankzij de robuuste carrosseriestructuur en de 7 airbags (inclusief de zijairbag) van de MG MARVEL R zijn de passagiers maximaal beschermd tegen ernstige letsels.

image

Meerdere camera's

De MG MARVEL R is uitgerust met meerdere sensoren en camera's die verder gaan dan het visuele zicht om de veiligheid van iedereen binnen en buiten het voertuig te kunnen garanderen.

image
image
image
image
image
image
Ontwerp
Futuristische expressie

De MG MARVEL R is ontworpen aan de hand van een nieuw, intelligent elektrisch designconcept, en daarbij zijn zowel het exterieur als het interieur geüpgraded.

Een vertrouwd gevoel

Verlichtingsexpressie

SUV Coupé

Carrosseriestijl

"Stanford Torus"

19"-velgen

image

Gewelfde motorkap

De flanken hebben een vloeiende kromming met een dubbel boogdesign aan beide zijden op de wielen. Deze eenvoudige en verfijnde designelementen komen moeiteloos samen.

image

Universele LED-lichtstrip

Een elegante, dunne LED-strip loopt langs de voorkant voordat deze naar binnen wordt gericht.

image

Geïntegreerde matrix-koplampen

Het design is geïspireerd door ruimtevaartschepen, met twee geïntegreerde lichtbanden en rechthoekige modules. De lichtsignatuur heeft een volledig nieuwe indelingsvorm met subverlichting.

image

LED-lichtstrip

De lichtstrip langs de achterpartij vergroot de optische breedte van het voertuig. Het directionele design verlegt de visuele focus naar het merklogo, dat centraal op de achterklep prijkt.

Comfort
Premium interieur

Wel of niet zichtbaar, maar altijd van hoge kwaliteit.

Bose-audiosysteem
9 luidsprekers
Virtueel pedaal
Elektrische bediening kofferklep
Nappalederen zetels
Met ventilatie
Marvel r comfort image 1
image
image

Bose-audiosysteem

Het team van Bose heeft zijn professionele kennis en kunde ingezet om de cabine van de MG MARVEL R uitgebreid te analyseren. Deze analyse bestond onder andere uit een precisiebeoordeling, zoals het testen van geluidseffecten en het aanpassen van de balans, om een geluid te creëren dat u naar een concertzaal brengt waar u de muziek werkelijk kunt voelen.

image

Smalle ventilatiemonden

U kunt een ultralang verborgen luchtuitlaatontwerp van 900 mm verwachten, geïntegreerd in het algehele bedieningsdesign en uitgerust met vier sets elektrische ventilatorbladen die op intelligente wijze de blaashoek kunnen regelen in overeenstemming met temperatuurveranderingen. Daarnaast filtert het luchtzuiveringssysteem schadelijke deeltjes, zoals alle pollen en een aantal virussen, om de lucht in de cabine gezond te houden.

image
image
image

Welkomstmodus

De superieure ervaring begint al op het moment dat u in de buurt van het voertuig komt. De verzonken deurgreep openbaart zichzelf en de bestuurderszetel neemt de gewenste rijpositie aan zodra de stroom wordt ingeschakeld.

image

Virtuele achterklep met voetbediening

Zet uw voet vlak bij het virtuele pedaal onder de achterklep neer om deze te openen.

image

Panoramisch zonnedak

Open het zonnedak om de frisse lucht binnen te laten komen en de zon op uw huid te voelen, waar u ook naartoe gaat.

image

Uitstekende isolatie

95% bedekt door NVH (Lawaai, trillingen en hardheid) geluiddempende materialen, waaronder twee lagen geluiddempend glas. Als het stil is, lijkt het wel of u zich in een lege concerthal bevindt. Wanneer de muziek speelt, zullen de geluidsgolven u in de sfeer van ultiem rijgenot brengen.

image
image
image
image

Premium zitcomfort

De stoelen zijn bekleed met Bader-nappaleder met een sportief design, en beschikken zowel over verwarmings- als ventilatiefuncties. De verticale schuimvullingstechnologie met dubbele hardheid verbetert tevens de drukverdeling, zodat het zitcomfort ook bij lange ritten gegarandeerd blijft.

image

Sfeerverlichting

Het "Aurora"-omgevingslicht met 64 kleuren transformeert de sfeer in de auto en beweegt mee op het ritme van uw muziek.

image
Technologie
Gedigitaliseerd bedieningspaneel

Volledig digitaal en verbonden voor een betere rijervaring en intelligente interactie.

image
image
image
image
image
image

19,4"-touchscreen

Het volledige scherm is gemaakt van Corning Gorilla-glas met virtuele en fysieke knoppen op het scherm voor een veiligere en efficiëntere bediening.

image
image
image
image
image

12,3" digitale cluster

Alle benodigde informatie wordt weergegeven in drie verschillende zones. De widgets laten zich volledig aanpassen naar uw eigen wensen.

image

Draadloze oplader

Laad uw smartphone onderweg op.

MG iSMART
Gloednieuw connectiviteitssysteem

Een intelligent netwerksysteem dat de communicatie van de auto, internet en gebruiker integreert. Klaar om verbinding te maken met de toekomst?

Marvel r ismart image 1
image
image
image

Vóór vertrek

Met de ISMART-app kunt u uw auto snel lokaliseren en met één druk op de knop controleren of het veilig is om te rijden. Bovendien kunt u met de afstandsbediening de airconditioning al op een comfortabele temperatuur instellen voordat u de wagen betreedt.

Icon find you vehicle
Uw voertuig zoeken

Bepaal de exacte locatie van uw auto.

Icon vehicle status diagnosis
Diagnose van de autostatus

Controleer eenvoudig de status van uw auto en zorg ervoor dat alles veilig is voordat u gaat rijden.

Icon route planner
Routeplanner

Plan uw reis van tevoren en synchroniseer uw route in het voertuig.

Icon app remote control
Afstandsbediening app

Zet de airconditioning aan om vooraf een comfortabele binnentemperatuur in te stellen.

image

Op de weg

Zodra u uw route heeft gepland, krijgt u realtime verkeersupdates, routebegeleiding en een nauwkeurige aankomsttijd. Niet alleen dat, verder vertelt de app u alle bezienswaardigheden die u onderweg niet wilt missen.

Icon range visualisation and charging point
Visualisatie van het bereik en informatie over oplaadpunten

Geen zorgen meer over uw actieradius - weet wat uw bereik is en krijg real-time oplaadmogelijkheden op uw route.

Icon connected navigation
Verbonden navigatie

Ontvang de verkeersupdates in real-time, evenals berekeningen van de juiste route en aankomsttijd.

Icon online points of interest
Online bezienswaardigheden

Vind moeiteloos alle bezienswaardigheden op uw route.

image

Op de weg

U hoeft zich geen zorgen te maken over de actieradius - zie precies hoeveel verder u kunt reizen, evenals realtime laadinformatie op uw route. Bovendien kunt u navigeren, muziek streamen, telefoneren en uw voertuig onderweg bedienen met handsfree spraakbediening.

Icon amazon prime music
Amazon Prime Music

Log in op uw Amazon Prime-account om de nieuwste nummers van uw favoriete artiesten te beluisteren.

Icon dab
DAB+

Sla uw favoriete zender op en MG iSMART zal u herinneren aan de uitzendingen van uw favoriete programma.

Icon hotspot
Hotspot

Uw passagiers hebben geen data meer? Geen probleem, gebruik de data-hotspot van het voertuig en blijf verbonden.

image

Op de weg

Blijf onderweg verbonden met Apple CarPlay of Android Auto, die alle functies van uw telefoon weergeven op het centrale touchscreen van uw auto. En vergeet niet uw favoriete DAB+ radiostation op te slaan in de app - hij herinnert u eraan wanneer uw favoriete programma wordt uitgezonden.

Icon weather forecast
Weerbericht

Controleer het weer voor uw huidige locatie of waar u ook naartoe gaat.

Icon voice control
Stembediening

Profiteer van alle handsfree bedieningsmogelijkheden voor muziek, navigatie, telefoon en uw voertuig.

Icon carplay
Apple CarPlay en Android Auto

Smartphone-verbindingen zijn eenvoudig met Apple CarPlay of Android Auto in de auto.

image
image

Na aankomst op uw bestemming

Weet u niet meer of u de auto op slot heeft gedaan? Geen probleem. U kunt hem met de app ontgrendelen en vergrendelen alsook het batterijniveau en de actieradius controleren, klaar voor uw volgende rit. U kunt ook al uw rijstatistieken bekijken, inclusief hoeveel CO2 u hebt bespaard door volledig elektrisch te rijden.

Icon alarm geo fence
Alarm

Er wordt een pushbericht naar het voertuig gestuurd als er een abnormale status optreedt.

Icon set scheduled charging
Gepland opladen instellen

Wilt u profiteren van goedkopere elektriciteit in de avond? Vergeet dan niet het tijdstip voor het opladen van uw auto in te stellen.

Icon lock and unlock the car
De auto vergrendelen en ontgrendelen

Niet zeker of u de auto wel op slot heeft gedaan? Gebruik de app om uw auto te vergrendelen of te ontgrendelen.

Icon vehicle status statistics check
Controle van de voertuigstatus en de statistieken

Controleer het accuniveau en het bereik om met een gerust hart aan uw volgende reis te beginnen.

image
Voorzieningen
Meer dan slim

Naast het leveren van uitstekende prestaties, heeft de MG MARVEL R de veelzijdigheid om alles wat u nodig heeft mee te nemen, of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer of een weekendje weg.

image
image
image
image

Koffer voor en achter

Het volume van de koffer is 357 liter. Door de grote opening van de achterklep wordt het prettig en gemakkelijk om uw bagage in en uit de auto te laden. De achterzetels hebben een 60/40-design zodat het volume van de koffer tot maximaal 1396 liter kan worden uitgebreid. De bijkomende kofferruimte aan de voorzijde heeft een volume van 150 liter. Hier kunt u alles in kwijt, van uw laadkabels tot uw aktetas of een koffer van 60 cm.

image
image
image
image
image
image

Overvloedige opbergruimte binnenin

Maak volledig gebruik van de binnenruimte met 5 telefoonuitsparingen, 8 bekerhouders en een grote opbergruimte onder de zwevende console. De ruimte achterin is royaal, met een verstelbare achterbank en opbergruimte in de armleuning.

image

750 kg sleepvermogen

De MG Marvel R heeft een gehomologeerde sleepcapaciteit van 750 kg, waardoor u alles kunt vervoeren dat u nodig heeft.

image

Vehicle To Load (V2L)

V2L (tot maximaal 2400 W) maakt de MG MARVEL R praktischer zodat u de energie van de accu in het alledaagse leven kunt gebruiken.

image

Laadoplossingen van Eneco eMobility

MG Motor wil actief bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van onze mobiliteit. Om dit in de praktijk om te zetten heeft MG een strategisch partnership gesloten met Eneco eMobility voor de volledige ontzorging rond elektrisch rijden van A tot Z en dit op een persoonlijke en duurzame manier.

image
Luxury

MG MARVEL R

Vanaf
€ 39.999,-

  • 19-duimsvelgen
  • Sportzetels met lederen bekleding (verwarmbaar vooraan)
  • Sfeerverlichting
  • Elektrisch bedienbare achterklep met virtueel pedaal
  • 360-gradencamera
image
Performance

MG MARVEL R

Vanaf
€ 39.999,-

  • 19-duimsvelgen
  • BOSE audiosysteem
  • Sportzetels met lederen bekleding (verwarmbare voorzetels)
  • Tri-motor AWD
  • Elektrisch bedienbare achterklep met virtueel pedaal

Specificaties

Uitvoering
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Luxury Performance
Afmetingen en gewicht
Lengte (mm) 4674 4674
Breedte (mm) 1919 1919
Hoogte (mm) 1613 1613
Wielbasis (mm) 2804 2804
Bodemvrijheid (mm) 133,9 131,9
Laadruimte koffer voorin 150L -
Laadruimte koffer achterin (uitgeklapt/ingeklapt, liter) 357-1396 357-1396
Leeggewicht (kg) 1810 1920
Technisch toegestaan maximumgewicht (kg) 2288 2373
Maximale asbelasting (kg) 1100/1342 1100/1342
Trekvermogen (ongeremd, kg) 750 750
Trekvermogen (geremd, kg) 750 750
Motor
Type PMS-motor PMS-motor
Max. nettovermogen (kW) 132 212
Max. koppel (Nm) 410 665
Versnellingsbak 2-versnellingen-automaat 2-versnellingen-automaat
Elektromotor en batterij
Accu (kWh) 70 70
Geïntegreerde lader max. vermogen (kW) 11 kW 11 kW
DC-oplaadtijd (5~80%) 43 min 43 min
Prestaties
Max. snelheid (km/u) 200 200
Acceleratie (s, 0~100 km/u) 7,9 4,9
EV-bereik (km, WLTP) 402 370
Energieverbruik (Wh/km) 194,1 209
Veiligheid
Alarm
Startonderbreker
E-call
ESP
ARP
EBA
HDC
Auto Hold
EPB
Verankerpunt voor kinderen
Achterbank ISOFIX met riem bovenaan en vergrendeling onderaan
Regensensor
Directe TPMS
Airbag
Airbags vooraan (bestuurder en passagier)
Zij airbags vooraan (bestuurder en passagier)
Centrale airbag (tussen bestuurder en passagier)
Gordijnairbags
Deactivatie schakelaar airbag passagierzijde
Hulpsysteem
Adaptive Cruise Control (ACC)
Intelligent High Beam Control (IHC)
Speed Assistance System (SAS)
Front Collision Warning (FCW)
Automatic Emergency Braking (AEB)
Traffic Jam Assistance (TJA)
Traffic Sign Recognition (TSR)
Lane Keep Assistance (LKA)
Blind Spot Monitoring (BSM)
Rear Traffic Alert (RTA)
Lane Change Warning (LCW)
Emergency lane keep (ELK)
Drowsiness Warning System (DWS)
Multi-Collision Braking (MCB)
Door Opening Warning (DOW)
Lichten
Led-dagrijverlichting
Led-koplamp
Led-achterlichten
Led-mistlampen achterzijde
Schemersensor
Welkomst verlichting
Hoog gemonteerd remlicht
Parkeerassistentie
Parkeersensor voor en achter
360°-camera met transparant onderstel zicht
Veiligheidsgordel
3-puntsgordels vooraan incl. gordelspanner en drukbegrenzer
3-puntsgordels achteraan incl. gordelspanner en drukbegrenzer
Veiligheidsgordelverklikker vooraan en achteraan
In hoogte verstelbare veiligheidsgordels vooraan
Dakdragers
Spoiler
Regensensor en ruitenwisser (Flate blade type) vooraan
Ruitenwisser achteraan
Getinte ramen
Privacy glas (ramen achteraan)
Elektrisch openen/ sluiten achterklep
Handenvrij openen achterklep
Actieve grille sluiter (vooraan)
Buitenspiegels
Verwarmend
Geheugen functie
Geïntegreerde richtingaanwijzer
Elektrisch regelbaar
Elektrisch inklapbaar
Automatisch kantelen bij achteruitrijden
Carrosseriekleur
Portiergrepen
Verborgen portiergreep
Comfort sluiting
12V-laadpunt
V2L-ontlading (Vehicle to Load)
Net en haak voor kofferruimte
Verlichting kofferruimte
Sportieve pedalen (metaal)
Versnellingspook
Verchroomde portiergrepen
Zonneklep met spiegel en verlichting
Koplampen met 'home'-functie
Automatisch dimmende binnenspiegel
Premium-decoratie deurpanelen
LED Leesverlichting achteraan
Sfeerverlichting
Welkomstmodus
Zonnedak met anti-klembeveiliging
Panoramisch zonnedak
Temperatuurregeling
Warmtepomp
Dual-zone klimaatregeling
Ventilatieopeningen achterin
Airconditioning met luchtzuivering
Bediening portierraam
Elektrische bediening
Alle ramen automatisch omhoog en omlaag
Alle ramen anti-klembeveiliging
Stuurwiel
Leder
4-weg instelbaar
Multifunctioneel
Infotainment
Virtueel instrumentenbord 12.3" 12.3"
DAB+
Luidsprekers 8 9
Premium-audiosysteem -
3 microfoons
4 USB-poorten
Draadloos laden (GSM)
Bluetooth
MG iSMART-connectiviteitssysteem
Afstandsbediening
Stembediening
Weerbericht
Realtime verkeersnavigatie met bereikvoorspelling
Synchronisatie van rit en agenda
Amazon-muziek streamen
Carplay/Android Auto
Centraal zwevend touchscreen
Centrale vergrendeling
Vergrendeling op afstand
Sleutelloos ver-/ontgrendelen
Motor starten met startknop
Bestuurdersstoel 6-weg elektrisch verstelbaar
Passagiersstoel 4-weg elektrisch verstelbaar
Bestuurdersstoel met geheugen
Passagiersstoel elektrisch verstelbaar
Bestuurdersstoel met lendesteun (manueel)
Kaarthouder achterin de voorstoelen
PU-stoelen - -
Gedeeltelijk lederen stoelen
Stoelverwarming vooraan
Achterbank met centrale armsteun en bekerhouder
40/60 neerklapbare achterbank
Stoelventilatie vooraan*

*Niet beschikbaar voor Bruin Interieur

Lichtmetalen velg 19"
Banden reparatieset
Thuislader type 2 modus 2
Laadkabel type 2 modus 3
Prism Blue metallic Marvel r specs prism blue
Cumulus White metallic Marvel r specs pearl white
Pebble Black metallic Marvel r specs pebble black
Beton Grey metallic Marvel r specs beton grey
Night Watch Grey metallic Marvel r specs night watch grey
Black
Grey
Brown (Alcantara) -

De hier getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en kunnen per type afwijken van de standaardspecificaties. Aan de foto's kunnen geen rechten worden ontleend. MG behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren, specificaties en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder verplichting om de auto's die al op de markt zijn te wijzigen.