We hebben een
lange geschiedenis

MG is zijn tijd altijd ver vooruit geweest sinds de oprichting van het merk in de Morris Garages in 1924. Nu kan een nieuwe generatie een auto kiezen van dit iconische merk. Opnieuw ontworpen, elektrisch en klaar voor de toekomst.

image

Duurzaam rijden

MG zal een breed scala aan duurzame en geëlektrificeerde ‘nieuwe energie’ voertuigen aanbieden aan Europese automobilisten. Speciaal voor hen geproduceerd en ontworpen; gemaakt voor hun unieke verlangens en wensen.

image

Voor iedereen

MG maakt elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen die jong van hart is, en klaar staat om een elektrische levensstijl te omarmen.

image

Begin uw elektrische leven met MG!

MG helpt bij de start van uw ‘elektrische leven’ met een goed ontworpen, technologisch geavanceerde en milieubewuste rijervaring die functioneel, veilig en betaalbaar is.

image

In Europa

MG is ontworpen met de Europese automobilist in gedachten; het merk biedt duurzame, slimme, functionele en betaalbare voertuigen aan. MG wordt ontwikkeld in de designstudio’s van SAIC in Shanghai in samenwerking met de geavanceerde designstudio in Londen. MG wordt geproduceerd in China en is al beschikbaar in verschillende Europese landen.

SAIC Motor

Het moederbedrijf van MG is SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC motor is de nr. 7 autofabrikant ter wereld en was de eerste automobielgroep in China met een jaarlijkse verkoop van meer dan 7 miljoen exemplaren. De aangesloten autobedrijven van SAIC Motor zijn Morris Garages (MG), Roewe en Maxus, maar ook SAIC volkswagen, SAIC-GM en anderen.

image

Olympique Lyon

Bovendien is MG Motor sinds juni 2021 de officiële partner en officiële autoleverancier van Olympique Lyon. Deze beroemde Franse voetbalclub is in 1899 opgericht en komt uit in de Ligue 1. Olympique Lyon behoort tot de Europese top. Sinds 2016 speelt de club haar thuiswedstrijden in het Parc Olympique Lyonnais, dat over 59.186 plaatsen beschikt. Olympique Lyon is daarnaast jong van geest en heeft veel oog voor vooruitgang en duurzaamheid.

image

Een elektrisch avontuur ligt voor ons

MG Motor Italië wordt partner van het Italiaanse Nationale Basketbal Team. We zijn zeer trots om de jongens en meisjes van het Italiaanse basketbal team te steunen, in zo'n belangrijk jaar voor de Nationale Vereniging. 100 jaar geschiedenis en sport, net zoals MG bereidt zich voor op zijn eeuwfeest in 2024.

We delen de waarden van passie, enthousiasme en veerkracht die de geest vertegenwoordigen waarmee we dagelijkse uitdagingen aangaan, net als deze atleten, om ambitieuze doelen te bereiken en verder te groeien.

We kunnen niet wachten om te spelen!